Talvivaelluskurssi

Oletko suunnitellut ahkiovaellusta tai pidempää hiihtoretkeä talvella? Etsitkö kaveria tai sopivaa ryhmää, jonka kanssa pääsisit nauttimaan talvisesta tunturiluonnosta? Taigavire järjestää yön yli -talviretkeilykurssin Syötteen kansallispuistossa maaliskuussa, parhaimpaan hiihtoretkiaikaan! Kurssi antaa valmiudet osallistua myös Ruotsin avotunturialueella järjestettävälle viikon hiihtovaellukselle, joka alkaa 25.4.2020.

Virkistyspäivä Syötteellä

Taigavire järjestää sinulle ja ryhmällesi hauskoja virkistyspäiviä Syötteen kansallispuistossa ja Iso-Syötteen retkeilyalueella. Ota yhteyttä ja varaa sopiva paketti ympäri vuoden! Virkistyspäivään sisältyy myös ruokailu. Lisämaksusta järjestämme majoituksen ja illanviettoon sopivaa ohjelmaa.

Työyhteisön kehittämispäivä voidaan järjestää yhdessä yrityksen johdon kanssa teemoja ja painopisteitä suunnitellen. Kehittämispäivä voi olla myös hauskaa yhdessäoloa luonnossa, tiimihenkeen, yhteistyöhön ja mukavaan ilmapiiriin keskittyen. 

Suomalainen metsäluonto on elämys ja rauhoittava elementti, joka on avoinna meille kaikille. Jokaisena vuodenaikana se tarjoaa oppimisen kokemuksia ja pysähtymisen hetkiä. Meille suomalaisille vahva metsäluonto on osa identiteettiämme, ja siellä olemme turvassa. Koe kanssamme rauhoittava luontoretki, joka sopii hyvin kokouksen yhteyteen tai virkistys- ja koulutuspäivän ohjelmaksi.

Sauvakävelyretki

Ohjattu sauvakävelyretki on oivallinen tapa nauttia ympäröivästä luonnosta sulan maan aikaan. Syötteen  maisemissa kulkevat polut houkuttelevat yhteiselle retkelle metsiin ja vaaroille.

Kahvakuulaharjoitus

Syötteen alueella  on upeat mahdollisuudet järjestää työyhteisöille ja erilaisille ryhmille kahvakuulaharjoittelua. Kahvakuulaharjoittelu on koko kehoa kuormittavaa ja lihaskuntoa ylläpitävää liikuntaa, joka sopii kaikenkuntoisille.

Retkeilykurssi

Taigavireen ohjaajilla on pitkä kokemus vaativista vaelluksista erilaisissa luonto-olosuhteissa. Järjestämme kurssia ympärivuotisesti Syötteellä. Kurssiin sisältyy laajasti retken suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyviä asioita.

Kajakkimelonnan alkeet

Syötteen alue  on täynnä upeita järvimaisemia, joista pääsee nauttimaan monipuolisesti kajakista käsin. Tarjoa ryhmällesi hyödyllinen kurssi kajakkimelonnan parissa.

Melontaretkeilykurssi

Järjestä ryhmällesi elämyksellinen melontaretkeilykurssi ammattitaitoisen melontaohjaajan ja eräoppaan kanssa. 

Kun haluatte, että porukka puhaltaa yhteen hiileen ja tekee töitä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi, silloin kirkkoveneretki on tehty teille. Retkellä pääset aistimaan voimakkaan vesielementin ja katselemaan pohjoissuomalaisia  maisemia. Tämän retken aikana tarjotaan herkullista ruokaa, iloitaan yhteisistä saavutuksista ja havaitaan yhteistyön voima!

Please reload

© 2019 designed by Taigavire