VIRKISTYSpäivä SYÖTTEELLÄ

Syötteen kansallispuisto ja Iso-Syötteen retkeilyalue tarjoaa hienot puitteet ryhmäsi virkistyspäiville. Suosituin tapahtumapäivämme koostuu erilaisista virkistävistä aktiviteeteista, yhteistyössä ratkaistavista pienistä pulmista ja sopivasti liikunnallisista osioista. Meiltä löytyy paljon mielenkiintoisia ohjelmapaketteja erilaisten ryhmien toiveisiin. Päivän ohjelma voidaan laatia yhdessä myös tilaajan kanssa. Sateen tai muuten haasteellisen sään sattuessa virkistyspäivä voidaan järjestää myös sisätiloissa.

 

Esimerkki virkistyspäivästä:

 

Yhdessä selvitettäviä ongelmanratkaisutehtäviä, tavoitteena yhteisöllinen toiminta, yhdessä koettu ilo, yhteishengen luominen ja onnistumisen kokemukset luonnossa. Seuraavaksi keskitytään kommunikointiin ja viestintään. Tähän meillä on yrityksessä viestinnän ammattilainen, jonka ohjauksessa jokaisesta tulee harjoituksen aikana oman elämänsä Kari Salmelainen! Tehtävät ovat yllätyksellisiä joissa keskitytään työyhteisön mukavaan viihtymiseen luonnossa!

Ohjelman tiedot: 

Ajankohta ja paikka: Ympäri vuoden Syötteellä

Hinta: 2-5 henkilöä 120 €/hlö, 6-10 henkilöä 110 €/hlö, 11-20 henkilöä 100 €/hlö, yli 20 henkilöä 95 €/hlö. Hinnat sis. alv. 

 

Hinta sisältää: Virkistyspäivän ohjelman sekä ruokailun maastossa tai sisätiloissa.

Kesto: Noin 6 tuntia

 

Asiakkaan varustus: Osallistujilla on päällään säänmukainen ulkoiluvaatetus, säähän sopivat kengät ja taukotakki sekä riittävästi vaihtovaatteita riippuen toiminnan laadusta. Osallistujilla on lisäksi mukana omat välipalat sekä juomapullo. 

Ruokailu: Keitto, leipä, levite, juusto- ja kurkkuviipaleet, juoma, kahvi tai tee ja jälkiruokaleivonnainen. 

Majoitus: Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa majoitusta asiakkaan toiveiden mukaan.

Vaativuus: Helppo

Toimimme niin, että jokainen osallistuja voi toimia turvallisissa olosuhteissa omien voimavarojensa mukaan.

Lisämaksusta: Kuljetus, rantasauna, savusauna, kylpypalju, illallinen, aamiainen. Kun haluatte työhyvinvointipäivään  laadukasta viestintäkoulutusta tai erilaisia viestintään liittyviä työpajoja, niitä tarjoaa yhteistyökumppanimme Viestintätoimisto Luminar.

Vakuutus ja turvallisuus: Osallistujalla on oma tai organisaation järjestämä vakuutus toiminnan ajaksi. Toiminnassa noudatetaan SPEKin suosituksia asiakkaan turvallisuuden takaamiseksi koko ohjelman ajan. Alkoholin käytössä on nollatoleranssi ohjelman aikana. 

Lisätiedot ja varaukset: info@taigavire.fi, puh. 040 553 5469/Janne tai Yhteystiedot-sivulta

© 2019 designed by Taigavire