vaellusratsastuspäivä

Tuo ryhmäsi elämykselliselle ratsastusretkelle Paltamoon! Järjestämme yhteistyökumppanimme kanssa ohjattuja islanninhevosvaelluksia Kainuussa ympärivuotisesti. Ratsastamme kainuulaisissa vaaramaisemissa ja metsissä luonnosta nauttien. Reitit kulkevat Paltamon pohjoisosassa. Kahden tunnin retkellä pääset aistimaan ja ohjaamaan voimakasta, mutta turvallisen tottelevaista islanninhevosta hienossa metsäympäristössä. Ratsastamme ryhmän tason mukaan välillä vauhdikkaammin ja välillä leppoisaa tahtia poluilla ja metsäteillä.

Retkelle lähdettäessä tutustumme tallilla ensin hevosiin ja niiden ominaisuuksiin, reittiin ja turvallisuusasioihin huolella. Satuloimme hevoset  yhdessä oppaan kanssa. Ratsastusretken aikana nautitaan retkieväitä ja kuullaan alueen historiasta, luonnosta ja kulttuurista. Tervetuloa nauttimaan upeasta ja kokonaisvaltaisesta kokemuksesta islanninhevosten parissa  turvallisesti, osaavan ammattioppaan kanssa. 

Ohjelman tiedot: 

 

Ajankohta ja paikka: Ympäri vuoden, Paltamo

 

Hinta ja osallistujamäärä: Minimiosallistujamäärä 4 henkilöä, hinta alkaen 85 €/hlö. Maksimihenkilömäärä on 8 henkilöä. Minimilaskutus 340 €. Hinnat sis. alv.

Kesto: 2-3 tuntia

Hinta sisältää: Yllä kuvatun opastetun ratsastusohjelman yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti, turvavarusteet, ohjauksen sekä retkieväät  maastossa tai sisätiloissa. 

Asiakkaan varustus: Osallistujilla on päällään säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva ulkoiluvaatetus sekä ratsastukseen sopivat kengät. Mukana taukoja ja ulkona tapahtuvaa ruokailua varten lämmin taukotakki sekä riittävästi vaihtovaatteita säästä riippuen. Osallistujilla on lisäksi mukana oma juomapullo. 

Ruokailu: Retkieväisiin sisältyy täytetty kinkku-, juusto- tai kasvispatonki, hedelmä ja mehu sekä kahvi tai tee. 

Vaativuustaso: Keskitasoinen. Edellytyksenä retkelle osallistumiselle on riittävä peruskunto n. 2 tunnin ratsastusvaellukseen metsäisillä poluilla.

Toimimme niin, että jokainen osallistuja voi toimia turvallisissa olosuhteissa omien voimavarojensa mukaan.

Soveltuu: Nuorille ja aikuisille. 

Lisämaksusta: Asiakkaiden kuljetus, keittolounas, majoitus, rantasauna, savusauna, kylpypalju, illallinen, aamiainen. 

Majoitus: Järjestämme yhteistyökumppaniemme kanssa majoitusta asiakkaan toiveiden mukaan.

Vakuutus ja turvallisuus: Osallistujalla on oma tai organisaation järjestämä vakuutus toiminnan ajaksi. Toiminnassa noudatetaan SPEKin suosituksia asiakkaan turvallisuuden takaamiseksi koko ohjelman ajan. Alkoholin käytössä on nollatoleranssi ohjelman aikana. 

Lisätiedot ja varaukset: info@taigavire.fi, puh. 040 553 5469/Janne tai Yhteystiedot-sivulta

© 2019 designed by Taigavire