työhyvinvointipäivä

Olemme järjestäneet iloisia työyhteisön kehittämispäiviä ja työilmapiiriä parantavia tapahtumia jo vuodesta 2003 yhdessä yritysten ja organisaatioiden johdon kanssa. Tapahtumat järjestetään yleensä luonnossa - paikassa, joka on valittu yhteisön tarpeiden ja yhdessä valitun teeman mukaan. Päämääränä on, että jokainen osallistuja voi saada onnistumisen kokemuksia tapahtuman aikana. Toiminnallinen kehittämispäivä voidaan järjestää myös sisätiloissa.

 

Esimerkki työyhteisön kehittämispäivästä:

 

Ryhmä- ja yksilötehtäviä, ajatuksena yhteisöllinen toiminta, yhdessä koettu ilo, yhteishengen luominen ja onnistumisen kokemukset luonnossa. Yrityksen kanssa yhteistyössä suunniteltu teema, esim. suunnittelu ja tavoitteen asettaminen, työnjako ja organisointi, sisäinen ilmapiiri ja kommunikointi, viestintä, johtaminen ja palautteen anto. Tehtävät ovat aina yllätyksiä ja liittyvät annettuun teemaan ja työyhteisön kehittämiseen. Päivän lopuksi pidetään reflektio ryhmässä.

 

Esimerkkiohjelma: Ongelmanratkaisutehtäviä, yhteistyötä vaativaa tekemistä, kommunikaatioharjoituksia ja tehtäviä liittyen kokemukselliseen oppimiseen. Toiminta-ajat ovat esimerkiksi klo 10-12 ja 13-15. Ruoka- ja jutustelutauko pidetään n. klo 12-13, jonka jäkeen ohjelma jatkuu. Lopuksi käydään läpi päivän tapahtumia ja päätetään ohjelma n. klo 15.30. 

Ohjelman tiedot: 

Ajankohta ja paikka: Ympäri vuoden Syötteellä

Hinta: 6-10 henkilöä 120 €/hlö, 11-20 henkilöä 110 €/hlö, yli 20 henkilöä 100 €/hlö. Hinnat sis. alv. 

 

Hinta sisältää: Työyhteisön kehittämispäivän ohjelman organisaation johdon kanssa yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti, mahdollisesti tarvittavan erikoisvarustuksen esim. melontavarusteet, kiipeilyvarusteet, sukset, lumikengät ym., ruokailun maastossa tai sisätiloissa.

Kesto: Noin 6 tuntia

Asiakkaan varustus: Osallistujilla on päällään säänmukainen ulkoiluvaatetus, säähän sopivat kengät ja taukotakki sekä riittävästi vaihtovaatteita riippuen toiminnan laadusta. Osallistujilla on lisäksi mukana omat välipalat sekä juomapullo. 

Ruokailu: Keitto, leipä, levite, juusto- ja kurkkuviipaleet, juoma, kahvi tai tee, jälkiruokaleivonnainen. Ruokailu voidaan järjestää asiakkaan toiveiden mukaan tai esimerkiksi osana yhteisön kehittämispäivän ohjelmaa. 

Majoitus: Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa majoitusta asiakkaan toiveiden mukaan.

Vaativuus: Helppo

Toimimme niin, että jokainen osallistuja voi toimia turvallisissa olosuhteissa omien voimavarojensa mukaan.

Lisämaksusta: Kuljetus, rantasauna, savusauna, kylpypalju, illallinen, aamiainen. Kun haluatte työhyvinvointipäivään  laadukasta viestintäkoulutusta tai erilaisia viestintään liittyviä työpajoja, niitä tarjoaa yhteistyökumppanimme Viestintätoimisto Luminar.

Vakuutus ja turvallisuus: Osallistujalla on oma tai organisaation järjestämä vakuutus toiminnan ajaksi. Toiminnassa noudatetaan SPEKin suosituksia asiakkaan turvallisuuden takaamiseksi koko ohjelman ajan. Alkoholin käytössä on nollatoleranssi ohjelman aikana. 

Lisätiedot ja varaukset: info@taigavire.fi, puh. 040 553 5469/Janne tai Yhteystiedot-sivulta

© 2019 designed by Taigavire