Virkistyspäivät ja kurssit

Työyhteisössä kaivataan silloin tällöin raikasta irtiottoa työpaikalta ryhmähengen ja työhyvinvoinnin tueksi! Mitä sinun työkaverisi tuumaisivat ratsastusretkestä islanninhevosilla, seikkailullisesta tiimipäivästä tai rauhoittavasta luontoretkestä luonnonpuistossa? Maistuisiko eräkokkikurssi vai lämmitämmekö yhdessä savusaunan? Tästä kategoriasta löytyy virkistyspäivän ohjelmaa jokaiselle työyhteisölle tai harrastusryhmälle.

Seikkailukasvatus

Seikkailukasvatuksen toimintatavat käyvät erinomaisesti nuoriso- ja erityisryhmien tarpeisiin, kun halutaan positiivisia onnistumisen kokemuksia luonnossa, hieman normaalista poikkeavassa ympäristössä. Seikkailukasvatus ja elämyspedagogiikka ovat myös mainioita tapoja parantaa työpaikan ilmapiiriä, kehittää johtajuutta, tuoda esille yksilöiden toimintaa osana ryhmää sekä vahvistaa ryhmähenkeä ja yhteistoimintaa. 

Retkeily ja melonta

Tuo ryhmäsi tutustumaan turvallisesti suomalaiseen luontoon! Palveluistamme löydät useita innostavia luontoretkeilyyn ja melontaan liittyviä tuotteita, jotka sopivat hyvin myös aloittelijoille. Kokeneemmille luonnossa liikkujille on tarjolla uusia kokemuksia, jotka jäävät varmasti mieleen! 

Please reload

© 2019 designed by Taigavire