ensimmäinen hiihtovaellus -talviRETKEILYkurssi

Oletko suunnitellut ahkiovaellusta tai pidempää hiihtoretkeä, mutta haluaisit ensin harjoitella? Etsitkö kaveria tai sopivaa ryhmää, jonka kanssa pääsisit nauttimaan talvisesta tunturiluonnosta? Nyt sinulla on oiva mahdollisuus osallistua kurssille muiden samanhenkisten kanssa! Taigavireen ohjaajilla on pitkä kokemus vaativista vaelluksista tunturierämaassa talvisissa olosuhteissa.


Taigavire järjestää yön yli kestävän Ensimmäinen hiihtovaellus -talviretkeilykurssin Syötteen kansallispuistossa 21.-22.3.2020, parhaimpaan hiihtoretkiaikaan! Kurssi antaa valmiudet osallistua myös Ruotsin avotunturialueella järjestettävälle viikon hiihtovaellukselle, joka alkaa 25.4.2020.


Kurssilla käydään läpi oikeanlaiset hiihtovarusteet, vaatetus, ahkio tai pulkka, talvimajoite, kantojärjestelmä ja sen pakkaaminen. Lisäksi pohdimme, mitä on turvallinen toiminta vaelluksella. Siihen liittyvät muun muassa suunnistaminen, tulenteko, ruuanlaitto talviolosuhteissa, riittävän turvallisuussuunnitelman tekeminen, majoittuminen erilaisissa lumeen tehtävissä hätämajoitteissa jne. Ohjelmaan kuuluu myös hiihtovaellukselle valmistautuminen, keskustelua talviretkeilyn harjoittelusta, ryhmän kokoonpanosta sekä jäsenten ominaisuuksista ja vahvuuksista.


Ohjelma sopii talviretkeilystä kiinnostuneille ja pidempää hiihtovaellusta suunnitteleville. Kurssia on mahdollista järjestää erikseen myös esimerkiksi nuorisoryhmille, yrityksille ja yhteisöille.

Ohjelman tiedot: 

Ajankohta ja paikka: 21.-22.3.2020, Syöte. Kurssi alkaa Syötteen luontokeskuksella, Erätie 1. Muina ajankohtina kurssia järjestetään tilauksesta.


Hinta: 150 €/henkilö. Hinta sis. alv. Kysy tarjousta kurssista omalle ryhmällesi/organisaatiollesi!


Kesto: 2 päivää, 1 yö 


Hinta sisältää: Yllä kuvatun ohjelman yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti, ohjauksen ja opetuksen, kurssimateriaalin, kurssilla tarvittavat talviretkeilyvarusteet.


Asiakkaan varustus: Osallistujilla on säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva ulkoiluvaatetus ja kengät sekä lämmin taukotakki. Osallistujilla on lisäksi mukana omat välipalat ja juomapullo.


Ruokailu: Hintaan sisältyy molempina päivinä keittolounas Kahvila Korpissa, raaka-aineet yhdessä valmistettavaa päivällistä ja aamiaista varten sekä kahvia tai teetä. Retkiruoka valmistetaan yhdessä eräkokin avustamana koulutuspaikalla.


Vaativuustaso: Keskitasoinen. Ohjelma sisältää fyysisesti vaativahkoja osia. Sinun on pystyttävä hiihtämään ryhmän mukana osittain upottavassa lumessa max. 8 km matkan rinkkaa kantaen tai ahkiota vetäen, 


Toimimme niin, että jokainen osallistuja voi toimia turvallisissa olosuhteissa omien voimavarojensa mukaan. 


Soveltuu: Nuorille ja aikuisille


Lisämaksusta: Asiakkaiden kuljetus, majoitus ennen/jälkeen kurssin


Majoitus: Teltassa tai autiotuvassa. Järjestämme lisämaksusta majoitusta ennen/jälkeen kurssin yhteistyökumppaneidemme kautta.


Vakuutus ja turvallisuus: Osallistujalla on oma tai organisaation järjestämä vakuutus toiminnan ajaksi.

 

Toiminnassa noudatetaan SPEKin suosituksia asiakkaan turvallisuuden takaamiseksi koko ohjelman ajan. Alkoholin käytössä on nollatoleranssi ohjelman aikana. 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: info@taigavire.fi, puh. 040 553 5469/Janne tai Yhteystiedot-sivulta

© 2019 designed by Taigavire