sauvakävelyretki

Ohjattu sauvakävelyretki on oivallinen tapa nauttia ympäröivästä luonnosta sulan maan aikaan. Syötteen  vaaramaisemissa kulkevat polut houkuttelevat yhteiselle luontoretkelle. Kansallispuiston reiteillä sauvakävelyretki tekee vaikutuksen luonnossaliikkujaan. Esimerkiksi Syötteen huipulta avautuvat maisemat ovat hengästyttävän kauniita ja monille käymätön paikka. Järjestämme aina ryhmän kuntotasoon ja aikatauluun sopivan lenkin, jolla kaikki viihtyvät.

Syötteellä retkelle lähdettäessä tutustumme retken aikana Luontokeskuksen näyttelyyn, joka tutustuttaa meidät elävästi paikalliseen asuttamisen historiaan, kulttuuriin ja elintapoihin. Retken aikana kuullaan alueen historiasta, luonnosta ja palveluista. Opastuksiin voidaan sisällyttää erilaisia yhteistoiminnallisia tai rentouttavia harjoituksia. 

Ohjelman tiedot: 

 

Ajankohta ja paikka: Sulan maan aikana Syötteellä

Hinta: 2-5 henkilöä 70 €/hlö, 6-10 henkilöä 60 €/hlö. 11-20 henkilöä 50 €/hlö, yli 20 henkilöä 45 €/hlö. Hinnat sis. alv. 

Kesto: 2-3 tuntia

Hinta sisältää: Yllä kuvatun ohjelman yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti. Kävelysauvat, retkieväät.

Asiakkaan varustus: Osallistujilla on päällään säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva ulkoiluvaatetus. Osallistujilla on lisäksi mukana oma juomapullo. 

Ruokailu: Retkieväisiin sisältyy täytetty kinkku-, juusto- tai kasvispatonki, hedelmä ja mehu sekä kahvi tai tee.

Vaativuustaso: Helppo. Edellytyksenä retkeen osallistumiselle on riittävä peruskunto parin tunnin sauvakävelyretkelle vaihtelevassa maastossa.

Toimimme niin, että jokainen osallistuja voi toimia turvallisissa olosuhteissa omien voimavarojensa mukaan.

Soveltuu: Lapsille, nuorille ja aikuisille. 

Lisämaksusta: Asiakkaiden kuljetus, keittolounas, majoitus, rantasauna, savusauna, kylpypalju, illallinen, aamiainen.

Majoitus: Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa majoitusta asiakkaan toiveiden mukaan.

Vakuutus ja turvallisuus: Osallistujalla on oma tai organisaation järjestämä vakuutus toiminnan ajaksi. Toiminnassa noudatetaan SPEKin suosituksia asiakkaan turvallisuuden takaamiseksi koko ohjelman ajan. Alkoholin käytössä on nollatoleranssi ohjelman aikana. 

Lisätiedot ja varaukset: info@taigavire.fi, puh. 040 553 5469/Janne tai Yhteystiedot-sivulta

© 2019 designed by Taigavire