retkeilykurssi

Taigavireen ohjaajilla on pitkä kokemus vaativista vaelluksista erilaisissa luonto-olosuhteissa. Järjestämme kurssia ympärivuotisesti pääasiassa Syötteen kansallispuiston alueella. Kurssiin sisältyy laajasti retken suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyviä asioita.

Ohjelmaan kuuluu mm. vaellukseen valmistautuminen, keskustelua fyysisestä kunnosta, retkeilyn harjoittelusta, budjetoinnista, ryhmän kokoonpanosta sekä jäsenten ominaisuuksista ja vahvuuksista. Tärkeiksi käytännön asioiksi nousevat oikeanlaiset varusteet eli jalkineet, vaatetus, kantojärjestelmä ja siihen liittyen oikeanlainen rinkan pakkaaminen. Lisäksi pohdimme, mitä on turvallinen toiminta vaelluksella. Siihen liittyvät mm. suunnistaminen, tulenteko, ruuanlaitto, turvallisuussuunnitelman tekeminen, majoittuminen erilaisissa majoitteissa jne. Ohjelma sopii nuorisoryhmille, yrityksille ja yhteisöille virkistyspäivän ohjelmaksi tai hyödylliseksi opiksi.

Kurssi järjestetään Syötteellä tai muussa asiakkaalle sopivassa paikassa, jossa on riittävästi tilaa telttojen pystyttämiseen ja rauhallinen alue turvalliseen kurssinpitoon.  

Ohjelman tiedot: 

Ajankohta ja paikka: Ympäri vuoden, pääasiassa Syötteen alueella.

 

Hinta: 2-5 henkilöä 120 €/hlö, 6-10 henkilöä 110 €/hlö, 11-20 henkilöä 100 €/hlö, yli 20 henkilöä 95 €/hlö. Hinnat sis. alv. 

Kesto: Noin 6 tuntia

Hinta sisältää: Yllä kuvatun ohjelman yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti, ohjauksen ja opetuksen, kurssimateriaalin, riittävän määrän erilaisia retkeilyvarusteita harjoitteluun.

Asiakkaan varustus: Osallistujilla on päällään säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva ulkoiluvaatetus sekä kengät. Mukana on oltava ulkona tapahtuvaa kurssia varten lämmin taukotakki sekä mahdollisesti sadevaatteet. Osallistujilla on lisäksi mukana omat välipalat ja juomapullo.

Ruokailu: Retkiruokailua varten hintaan sisältyy raaka-aineet yhdessä valmistettavaa lounasta varten sekä kahvia tai teetä. Ruoka valmistetaan yhteisesti eräkokin avustamana koulutuspaikalla.

Vaativuustaso: Helppo.

Toimimme niin, että jokainen osallistuja voi toimia turvallisissa olosuhteissa omien voimavarojensa mukaan. 

Soveltuu: Lapsille, nuorille ja aikuisille

Lisämaksusta: Asiakkaiden kuljetus, majoitus, rantasauna, savusauna, kylpypalju, illallinen, aamiainen

Majoitus: Järjestämme yhteistyökumppaniemme kanssa majoitusta asiakkaan toiveiden mukaan.

Vakuutus ja turvallisuus: Osallistujalla on oma tai organisaation järjestämä vakuutus toiminnan ajaksi. Toiminnassa noudatetaan SPEKin suosituksia asiakkaan turvallisuuden takaamiseksi koko ohjelman ajan. Alkoholin käytössä on nollatoleranssi ohjelman aikana. 

Lisätietoja ja varaukset: info@taigavire.fi, puh. 040 553 5469/Janne tai Yhteystiedot-sivulta

© 2019 designed by Taigavire