rauhoittava luontoretki

Suomalainen metsäluonto on elämys ja rauhoittava elementti, joka on avoinna meille kaikille. Jokaisena vuodenaikana se tarjoaa oppimisen kokemuksia ja pysähtymisen hetkiä. Suomalaisille metsäluonto on vahvasti osa meitä.

Koe kanssamme rauhoittava luontoretki, joka sopii hyvin esimerkiksi kokouksen yhteyteen, virkistys- ja koulutuspäivään tai ennen kesälomaa. Syötteen kansallispuiston kirveen koskemattomassa ikimetsäympäristössä järjestettävä ohjelma sopii kiireellisen arjen, stressaavien ajatusten ja työhuolien hylkäämiseen. Ohjelmassa pyritään vahvistamaan läsnäolon kokemusta ja hetkessä elämistä.

Rauhoittava luontoretki voidaan  järjestää aamun sarastaessa, keskellä aurinkoista päivää, raikkaassa tihkusateessa tai illan jo hämärtyessä.

Ohjelman tiedot: 

Ajankohta ja paikka: Ympäri vuoden Syötteellä. 

Hinta: 2-5 henkilöä 60 €/hlö, 6-10 henkilöä 50 €/hlö, 11-20 henkilöä 40 €/hlö, yli 20 henkilöä 35 €/hlö. Hinnat sis. alv.

Kesto: 1-3 tuntia

Hinta sisältää: Yllä kuvatun ohjelman yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti, mahdollisesti tarvittavan erikoisvarustuksen ja retkieväät maastossa tai sisätiloissa. 

Asiakkaan varustus: Osallistujilla on päällään säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva ulkoiluvaatetus sekä säähän sopivat kengät. Mukana taukoja ja ulkona tapahtuvaa ruokailua varten lämmin taukotakki sekä riittävästi vaihtovaatteita säästä riippuen. Osallistujilla on lisäksi mukana oma juomapullo.

Ruokailu: Retkieväisiin sisältyy täytetty kinkku-, juusto- tai kasvispatonki, hedelmä ja mehu sekä kahvi tai tee. 

Majoitus: Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa majoitusta asiakkaan toiveiden mukaan.

Soveltuu: Lapsille, nuorille ja aikuisille

Vaativuustaso: Helppo. Edellytyksenä retkeen osallistumiselle on riittävä peruskunto n. 2 tunnin rauhalliseen kävelyyn metsässä. 

Toimimme niin, että jokainen osallistuja voi toimia turvallisissa olosuhteissa omien voimavarojensa mukaan.

Lisämaksusta: Osallistujien kuljetus, rantasauna, savusauna, kylpypalju, majoitus, illallinen, aamiainen ym. 

Vakuutus ja turvallisuus: Osallistujalla on oma tai organisaation järjestämä vakuutus toiminnan ajaksi. Toiminnassa noudatetaan SPEKin suosituksia asiakkaan turvallisuuden takaamiseksi koko ohjelman ajan. Alkoholin käytössä on nollatoleranssi ohjelman aikana. 

Lisätiedot ja varaukset: info@taigavire.fi, puh. 040 553 5469/Janne tai Yhteystiedot-sivulta

© 2019 designed by Taigavire