patikKARETKI

Järjestämme opastettuja patikkaretkiä Syötteen ainutlaatuisissa maisemissa, Retken aikana tutustumme luontokeskuksella näyttelyyn, joka kertoo alueen historiasta, luonnosta, kasveista ja eläimistä. Opastuksiin voidaan sisällyttää erilaisia toiminnallisia harjoituksia. 

Ohjelman tiedot: 

 

Ajankohta ja paikka: 15.5.-30.10. Syötteen kansallispuiston alueella

Hinta: 2-5 henkilöä 60 €/hlö, 6-10 henkilöä 50 €/hlö. 11-20 henkilöä 40 €/hlö, yli 20 henkilöä 35 €/hlö. Hinnat sis. alv.

Kesto: 1-3 tuntia

Hinta sisältää: Yllä kuvatun ohjelman yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti, mahdollisesti tarvittavan erikoisvarustuksen ja retkieväät maastossa tai sisätiloissa. 

Asiakkaan varustus: Osallistujilla on päällään säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva ulkoiluvaatetus sekä säähän sopivat kengät. Mukana taukoja ja ulkona tapahtuvaa ruokailua varten lämmin taukotakki sekä riittävästi vaihtovaatteita säästä riippuen. Osallistujilla on lisäksi mukana oma juomapullo. 

Ruokailu: Retkieväisiin sisältyy täytetty kinkku-, juusto- tai kasvispatonki, hedelmä ja mehu sekä kahvi tai tee. 

Majoitus: Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa majoitusta asiakkaan toiveiden mukaan. 

Vaativuustaso: Helppo. Edellytyksenä retkeen osallistumiselle on riittävä peruskunto n. 2 tunnin rauhalliseen kävelyyn vaihtelevassa maastossa.

Toimimme niin, että jokainen osallistuja voi toimia turvallisissa olosuhteissa omien voimavarojensa mukaan. 

Soveltuu: Lapsille, nuorille ja aikuisille. 

Lisämaksusta: Kuljetus, rantasauna, savusauna, kylpypalju, illallinen, aamiainen. Kun haluatte liittää luontoelämykseen myös laadukasta viestintäkoulutusta tai erilaisia viestintäharjoituksia, niitä tarjoaa yhteistyökumppanimme Viestintätoimisto Luminar

Vakuutus ja turvallisuus: Osallistujalla on oma tai organisaation järjestämä vakuutus toiminnan ajaksi. Toiminnassa noudatetaan SPEKin suosituksia asiakkaan turvallisuuden takaamiseksi koko ohjelman ajan. Alkoholin käytössä on nollatoleranssi ohjelman aikana. 

Lisätiedot ja varaukset: info@taigavire.fi, puh. 040 553 5469/Janne tai Yhteystiedot-sivulta

© 2019 designed by Taigavire