melontaretki

Tuo ryhmäsi ammattitaitoisen melontaohjaajan kanssa opastetulle melontaretkelle! Järjestämme ohjattuja kajakkimelontaretkiä Syötteen tai Hossan alueella. Melomme rauhallisesti ja turvallisesti järvi- tai jokimaisemissa, joissa pääset helposti keskelle vesielementtiä, puhtaan luonnon syleilyyn. Melontaretkellä luontoihmisen mieli ja silmä lepäävät.

Melontareitit kulkevat Syötteen alueen vesistöissä, Hossan kansallispuistossa, sopimuksen ja osallistujien taitotason mukaan. Melontaan on tarjolla myös Kajakkimelonnan alkeet -kurssi aloittelijoille.

 

Retkelle lähdettäessä tutustumme kajakkikalustoon, niiden ominaisuuksiin, melontatekniikkaan, reittiin ja turvallisuusasioihin huolellisesti. Melontaretken aikana nautitaan retkieväitä ja kuullaan alueen historiasta, luonnosta ja tämän päivän palveluista. Opastuksiin voidaan sisällyttää erilaisia rentoutusharjoituksia.

Ohjelman tiedot: 

Ajankohta ja paikka: 1.6.-30.9. Syötteellä tai Hossan järvi- ja jokialueilla osallistujien melontataidoista riippuen. 

 

Hinta: 2-5 henkilöä 90 €/hlö, 6-10 henkilöä 80 €/hlö. Hinnat sis. alv. 

Kesto: 2-3 tuntia

Hinta sisältää: Yllä kuvatun ohjelman yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti, istuinalusen, kajakin, melan ja turvavarusteet, kuivapussin vaihtovaatteiden kuljettamiseen kajakissa sekä retkieväät maastossa tai sisätiloissa. Valittavissa on erilaista melontakalustoa melojan ominaisuuksien mukaan.

Asiakkaan varustus: Osallistujilla on päällään säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva ulkoiluvaatetus sekä melontaan sopivat tossut tai Crocs-tyyppiset sandaalit. Mukana taukoja ja ulkona tapahtuvaa ruokailua varten lämmin taukotakki sekä riittävästi vaihtovaatteita säästä riippuen. Osallistujilla on lisäksi mukana oma juomapullo. 

Ruokailu: Retkieväisiin sisältyy täytetty kinkku-, juusto- tai kasvispatonki, hedelmä ja mehu sekä kahvi tai tee. 

Vaativuustaso: Keskitasoinen. Edellytyksenä retkeen osallistumiselle ovat uimataito, riittävä peruskunto ja kajakin turvallinen hallinta n. 2 tunnin rauhalliseen melontaan. 

Toimimme niin, että jokainen osallistuja voi toimia turvallisissa olosuhteissa omien voimavarojensa mukaan.

Soveltuu: Nuorille ja aikuisille. 

Lisämaksusta: Asiakkaiden kuljetus, keittolounas, majoitus, rantasauna, savusauna, kylpypalju, illallinen, aamiainen. 

Majoitus: Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa majoitusta asiakkaan toiveiden mukaan.

Vakuutus ja turvallisuus: Osallistujalla on oma tai organisaation järjestämä vakuutus toiminnan ajaksi. Toiminnassa noudatetaan SPEKin suosituksia asiakkaan turvallisuuden takaamiseksi koko ohjelman ajan. Alkoholin käytössä on nollatoleranssi ohjelman aikana. 

Lisätiedot ja varaukset: info@taigavire.fi, puh. 040 553 5469/Janne tai Yhteystiedot-sivulta

© 2019 designed by Taigavire