melontaretkeilykurssi

Järjestä ryhmällesi elämyksellinen melontaretkeilykurssi ammattitaitoisen melontaohjaajan ja eräoppaan kanssa.  Olemme järjestäneet yhdistettyjä retkeilytaito- ja melonnan alkeet -kursseja jo vuosien ajan eri kokoisille ryhmille. Yön yli kestävän kurssin aikana melomme rauhallisesti järvi- tai jokimaisemissa, joissa pääset turvallisesti keskelle vesielementtiä, puhtaan luonnon syleilyyn. Yövymme laavulla tai teltoissa ja kokkailemme yhdessä nuotiolla ja erilaisilla keittimillä. Melontaretkeilykurssi on oiva tapa tutustuttaa aloittelevia retkeilijöitä ja melojia erilaisiin melontaympäristöihin ja vesillä liikkumisen vaatimuksiin. Turvallisuusasiat, melontatekniikka, suunnistaminen ja reitinvalinta nousevat kurssin aikana selkeästi esille, samoin kuin ravinnosta huolehtiminen ja myös riittävä lepo. Melontaretkellä luontoihmisen mieli ja silmä lepäävät.

Melontareitit kulkevat Syötteellä tai Hossan kansallispuistossa, sopimuksen ja osallistujien taitotason mukaan. Melontaan on tarjolla myös Kajakkimelonnan alkeet -kurssi aloittelijoille. 

Kurssille lähdettäessä tutustumme kajakkikalustoon, kajakin historiaan, käyttöön ja ominaisuuksiin. Melontaretken aikana nautitaan riittävästi ruokaa ja juomaa, ja opitaan alueen historiasta, kulttuurista ja luonnosta.

Ohjelman tiedot: 

Ajankohta ja paikka: 1.6.-30.9. Syötteen ja Hossan järvi- ja jokialueilla. 

Hinta ja osallistujamäärä: Minimiosallistujamäärä 2 henkilöä, hinta alkaen 190 €/hlö.
Maksimihenkilömäärä 10 henkilöä. Minimilaskutus 380 €. Hinnat sis. alv. 

Kesto: kaksi  päivää, yksi yö.

Hinta sisältää: Yllä kuvatun ohjelman yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti, istuinalusen, kajakin, melan ja turvavarusteet, kuivapussin vaihtovaatteiden kuljettamiseen kajakissa sekä ruokatarvikkeet ja ruuanvalmistusastioita maastossa tapahtuvaa ruokailua varten. Hintaan sisältyy myös makuupussi, sisälakana ja makuualusta sekä teltta. Valittavissa on erilaista melontakalustoa melojan ominaisuuksien mukaan. 

Asiakkaan varustus: Osallistujilla on päällään säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva ulkoiluvaatetus sekä melontaan sopivat tossut tai Crocs-tyyppiset sandaalit. Mukana taukoja ja ulkona tapahtuvaa ruokailua varten lämmin taukotakki sekä riittävästi vaihtovaatteita. Osallistujilla on lisäksi mukana omat välipalat, henkilökohtaiset tavarat peseytymistä ja ulkona yöpymistä varten sekä ruokailuvälineet ja juomapullo. 

Ruokailu: Retkiruokailua varten hintaan sisältyy raaka-aineet illallista, aamiaista ja lounasta varten sekä kahvia tai teetä. Ruoka valmistetaan yhdessä eräkokin avustamana leiripaikalla.

Vaativuustaso: Keskitasoinen. Edellytyksenä osallistumiselle ovat uimataito, riittävä peruskunto ja kajakin turvallinen hallinta rauhalliseen retkimelontaan kahden päivän aikana.

Toimimme niin, että jokainen osallistuja voi toimia turvallisissa olosuhteissa omien voimavarojensa mukaan. 

Soveltuu: Nuorille ja aikuisille. 

Lisämaksusta: Asiakkaiden kuljetus, majoitus, rantasauna, savusauna, kylpypalju, illallinen, aamiainen. 

Majoitus: Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa majoitusta asiakkaan toiveiden mukaan.

Vakuutus ja turvallisuus: Osallistujalla on oma tai organisaation järjestämä vakuutus toiminnan ajaksi. Toiminnassa noudatetaan SPEKin suosituksia asiakkaan turvallisuuden takaamiseksi koko ohjelman ajan. Alkoholin käytössä on nollatoleranssi ohjelman aikana. 

Lisätietoja ja varaukset: info@taigavire.fi, puh. 040 553 5469/Janne tai Yhteystiedot-sivulta

© 2019 designed by Taigavire