maisemahiihtoretki

Järjestämme opastettuja maisemahiihtoretkiä Syötteen kansallispuistossa ja Iso-Syötteen retkeilyalueella. Näiden hiihtoretkien maisemissa mieli ja silmä lepäävät. Hyvinhoidetut ladut kiemurtelevat vaaroilla ja metsissä, Pohjois-Pohjanmaan ja Etelä-Lapin kauneimmissa maisemissa. Korkeimmilla kukkuloilla puut ovat upean näyttäviä raskaiden tykkylumimuodostelmien alla. 

 

Retkelle lähdettäessä tutustumme hiihtovälineisiin ja käymme läpi maastohiihtotekniikkaa. Hiihtoretken aikana kuullaan Syötteen alueen historiasta, luonnosta ja kulttuurista. Retken aikana nautitaan maittavat retkieväät tai runsaampi keittolounas avotulella. 

Ohjelman tiedot: 

Ajankohta ja paikka: 15.12.-30.3. Syötteen alueella lumitilanteesta riippuen. 

Hinta: 2-5 henkilöä 70 €/hlö, 6-10 henkilöä 60 €/hlö. 11-20 henkilöä 50 €/hlö, yli 20 henkilöä 45 €/hlö. Hinnat sis. alv. 

Kesto: 2-3 tuntia

Hinta sisältää: Yllä kuvatun ohjelman yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti, istuinalusen, suksipaketin (sukset, sauvat ja monot) sekä retkieväät maastossa tai sisätiloissa. 

Asiakkaan varustus: Osallistujilla on päällään säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva ulkoiluvaatetus. Mukana taukoja ja ulkona tapahtuvaa ruokailua varten lämmin taukotakki sekä riittävästi vaihtovaatteita säästä riippuen. Osallistujilla on lisäksi mukana oma juomapullo. 

Ruokailu: Retkieväisiin sisältyy täytetty kinkku-, juusto- tai kasvispatonki, hedelmä ja mehu sekä kahvi tai tee. 

Vaativuustaso: Keskitasoinen. Edellytyksenä retkeen osallistumiselle on riittävä peruskunto n. 2 tunnin rauhalliseen hiihtoretkeen vaaroilla ja metsissä.

Toimimme niin, että jokainen osallistuja voi toimia turvallisissa olosuhteissa omien voimavarojensa mukaan.

Soveltuu: Lapsille, nuorille ja aikuisille. 

Lisämaksusta: Asiakkaiden kuljetus, keittolounas avotulella, majoitus, rantasauna, savusauna, kylpypalju, illallinen, aamiainen. 

Majoitus: Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa majoitusta asiakkaan toiveiden mukaan.

Vakuutus ja turvallisuus: Osallistujalla on oma tai organisaation järjestämä vakuutus toiminnan ajaksi. Toiminnassa noudatetaan SPEKin suosituksia asiakkaan turvallisuuden takaamiseksi koko ohjelman ajan. Alkoholin käytössä on nollatoleranssi ohjelman aikana. 

Lisätietoja ja varaukset: info@taigavire.fi, puh. 040 553 5469/Janne tai Yhteystiedot-sivulta

© 2019 designed by Taigavire