läskipyöräretki

Lähde ryhmäsi kanssa opastetulle läskipyöräretkelle! Järjestämme ohjattuja maastopyöräretkiä laadukkailla läskipyörillä ympärivuotisesti. Poljemme rauhallisesti metsä- ja vaaramaisemissa, joissa mieli ja silmä lepäävät. Pyöräreitit kulkevat Syötteellä, kansallispuistossa ja retkeilyalueella. Jokaisella retkellä kierrämme ryhmällenne sopivan lenkin.

Retkelle lähdettäessä tutustumme pyörien ominaisuuksiin, reittiin ja turvallisuusasioihin huolella. Pyöräretken aikana nautitaan retkieväitä ja kuullaan alueen historiasta, luonnosta ja tämän päivän palveluista. Opastuksiin voidaan sisällyttää erilaisia yhteistoiminnallisia tai rentouttavia harjoituksia. 

Ohjelman tiedot: 

Ajankohta ja paikka: Ympäri vuoden, Syötteen alueella reittisuunnitelmasta tai vaativuustasosta riippuen. 

 

Hinta: 2-5 henkilöä 90 €/hlö, 6-10 henkilöä 80 €/hlö. 11-20 henkilöä 70 €/hlö, Hinnat sis. alv. Lisäksi pyörien kuljetuksesta perimme lisämaksun, jos tapahtuma pidetään yli 25 km päässä varastoltamme.

Kesto: 2-3 tuntia

Hinta sisältää: Yllä kuvatun ohjelman yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti, istuinalusen, läskipyörän ja kypärän sekä retkieväät maastossa tai sisätiloissa. 

Asiakkaan varustus: Osallistujilla on päällään säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva ulkoiluvaatetus sekä maastopyöräilyyn sopivat kengät. Mukana taukoja ja ulkona tapahtuvaa ruokailua varten lämmin taukotakki sekä riittävästi vaihtovaatteita säästä riippuen. Osallistujilla on lisäksi mukana oma juomapullo. 

Ruokailu: Retkieväisiin sisältyy täytetty kinkku-, juusto- tai kasvispatonki, hedelmä ja mehu sekä kahvi tai tee. 

Vaativuustaso: Keskitasoinen. Edellytyksenä retkeen osallistumiselle on riittävä peruskunto ja maastopyörän turvallinen hallinta n. 2 tunnin rauhalliseen maastopyöräilyyn poluilla.

Toimimme niin, että jokainen osallistuja voi toimia turvallisissa olosuhteissa omien voimavarojensa mukaan.

Soveltuu: Nuorille ja aikuisille. 

Lisämaksusta: Asiakkaiden kuljetus, keittolounas, majoitus, rantasauna, savusauna, kylpypalju, illallinen, aamiainen. 

Majoitus: Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa majoitusta asiakkaan toiveiden mukaan.

Vakuutus ja turvallisuus: Osallistujalla on oma tai organisaation järjestämä vakuutus toiminnan ajaksi. Toiminnassa noudatetaan SPEKin suosituksia asiakkaan turvallisuuden takaamiseksi koko ohjelman ajan. Alkoholin käytössä on nollatoleranssi ohjelman aikana. 

Lisätiedot ja varaukset: info@taigavire.fi, puh. 040 553 5469/Janne tai Yhteystiedot-sivulta

© 2019 designed by Taigavire