kirkkoveneretki

Kirkkovenesoutu on työyhteisön tai koululuokan hyvinvointiin tähtäävä tiimihenkinen elämys. Matkan aikana tunnet voimakkaan vesielementin allasi, näet vehreän rannan uudesta perspektiivistä ja huomaat, kuinka kaikki soutajat puhaltavat yhteen hiileen. Kerrassaan upea yhteisöllinen kokemus!

Ohjelman tiedot: 

 

Ajankohta ja paikka: 15.5.-30.9. Pudasjärven alueella

 

Hinta ja osallistujamäärä: Minimiosallistujamäärä 10 henkilöä, hinta 150 €/hlö. Maksimihenkilömäärä 28 henkilöä. Minimilaskutus 1 500 €. Hinnat sis. alv. Maksu kirkkoveneiden kuljetuksesta eri paikkoihin sovitaan erikseen.

Soveltuu: Nuorille ja aikuisille. 

Kesto: 5-7 tuntia

Hinta sisältää: Yllä kuvatun ohjelman yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti, tarvittavan erikoisvarustuksen turvallista vesillä liikkumista varten, keittoruokailun maastossa tai sisätiloissa. 

Asiakkaan varustus: Osallistujilla on päällään säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva ulkoiluvaatetus sekä säähän sopivat kengät. Mukana taukoja ja ulkona tapahtuvaa ruokailua varten lämmin taukotakki sekä riittävästi vaihtovaatteita riippuen säästä. Osallistujilla on lisäksi mukana omat välipalat sekä juomapullo. 

Ruokailu: Keitto, leipä, levite, juusto- ja kurkkuviipaleet, juoma, kahvi tai tee, jälkiruokaleivonnainen. Ruokailu voidaan järjestää asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi yhdessä ruokaa valmistaen osana ryhmän kehittämispäivän ohjelmaa.

Majoitus: Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa majoitusta asiakkaan toiveiden mukaan.

Vaativuustaso: Keskitaso. Edellytyksenä retkeen osallistumiselle ovat uimataito ja riittävä peruskunto n. 4 tunnin soutuun.

Toimimme niin, että jokainen osallistuja voi toimia turvallisissa olosuhteissa omien voimavarojensa mukaan.

Lisämaksusta: Osallistujien kuljetus, rantasauna, savusauna, kylpypalju, majoitus, illallinen, aamiainen ym.

Vakuutus ja turvallisuus: Osallistujalla on oma tai organisaation järjestämä vakuutus toiminnan ajaksi. Toiminnassa noudatetaan SPEKin suosituksia asiakkaan turvallisuuden takaamiseksi koko ohjelman ajan. Alkoholin käytössä on nollatoleranssi ohjelman aikana. 

Lisätiedot ja varaukset: info@taigavire.fi, puh. 040 553 5469/Janne tai Yhteystiedot-sivulta

© 2019 designed by Taigavire