kajakkimelonnan alkeet

Pohjois-Suomi on täynnä upeita järvimaisemia, joista pääsee nauttimaan monipuolisesti kajakista käsin. Ammattitaitoinen ja kokenut melontaohjaaja kertoo ryhmälle kajakin historiasta, sen käytöstä entisaikaan ja erilaisista kajakkityypeistä sekä melontaan liittyvistä varusteista. Olemme järjestäneet Kajakkimelonnan alkeet -kursseja jo vuosien ajan ryhmille eri puolilla Suomea. Kurssin aikana melomme rauhallisesti järvimaisemissa, joissa pääset turvallisesti keskelle vesielementtiä. Kajakkimelonnan alkeet -kurssi on oiva tapa tutustuttaa aloittelevia melojia vesillä liikkumisen vaatimuksiin. Turvallisuusasiat ja melontatekniikka nousevat kurssilla pääasioiksi.

Ohjelman tiedot: 

 

Ajankohta ja paikka: 1.6.-30.9. Syötteellä tai asiakkaan kanssa sovitulla järvialueella. 

 

Hinta: 2-5 henkilöä 120 €/hlö, 6-10 henkilöä 110 €/hlö. Hinnat sis. alv. 

Kesto: Noin 5 tuntia.

Hinta sisältää: Yllä kuvatun ohjelman yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti, istuinalusen, kajakin, melan ja turvavarusteet, kuivapussin vaihtovaatteiden kuljettamiseen kajakissa sekä retkieväät, saunan ja suihkun kurssin jälkeen.

Asiakkaan varustus: Osallistujilla on päällään säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva ulkoiluvaatetus sekä melontaan sopivat tossut tai Crocs-tyyppiset sandaalit. Mukana taukoja ja ulkona tapahtuvaa ruokailua varten lämmin taukotakki sekä riittävästi vaihtovaatteita. 

Ruokailu: Retkieväisiin sisältyy täytetty kinkku-, juusto- tai kasvispatonki, hedelmä ja mehu sekä kahvi tai tee. 

Vaativuustaso: Keskitasoinen. Edellytyksenä retkeen osallistumiselle ovat uimataito ja riittävä peruskunto n. 4 tunnin melontatapahtumaan järviolosuhteissa.

Toimimme niin, että jokainen osallistuja voi toimia turvallisissa olosuhteissa omien voimavarojensa mukaan.

Soveltuu: Nuorille ja aikuisille

Lisämaksusta: Asiakkaiden kuljetus, keittolounas, majoitus, savusauna, kylpypalju, illallinen, aamiainen. 

Majoitus: Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa majoitusta asiakkaan toiveiden mukaan.

Vakuutus ja turvallisuus: Osallistujalla on oma tai organisaation järjestämä vakuutus toiminnan ajaksi. Toiminnassa noudatetaan SPEKin suosituksia asiakkaan turvallisuuden takaamiseksi koko ohjelman ajan. Alkoholin käytössä on nollatoleranssi ohjelman aikana. 

Lisätiedot ja varaukset: info@taigavire.fi, puh. 040 553 5469/Janne tai Yhteystiedot-sivulta

© 2019 designed by Taigavire