kahvakuulaharjoitus

Kahvakuulaharjoittelu on koko kehoa kuormittavaa ja lihaskuntoa ylläpitävää harjoittelua, jota voi hyvin tehdä myös ulkona. Aloitamme lihasten lämmittelyllä, tutustumme kahvakuulan perustekniikoihin, käymme läpi selkeän ja monipuolisen harjoituksen ja lopuksi verryttelemme lihakset tehokkaasti. Kahvakuulatreeniä on mahdollista säädellä harjoittelun aikana jokaiselle osallistujalle sopivaksi.

 

Kahvakuulaharjoituksen vetää liikunnan ammattitutkinnon suorittanut sertifioitu kahvakuulaohjaaja.

Ohjelman tiedot:

Ajankohta ja paikka: Läpi vuoden Syötteen luontokeskuksen alueella

 

Hinta ja osallistujamäärä: Minimiosallistujamäärä 5 henkilöä, hinta alkaen 25 €/hlö, Maksimihenkilömäärä n. 20 henkilöä, omilla kahvakuulilla maksimihenkilömäärä 50 henkilöä. Hinta sis. alv.

Kesto: 1-2 tuntia

Hinta sisältää: Yllä kuvatun ohjelman, kahvakuulan sekä harjoituksen päätteeksi joko kahvin ja kahvileivän tai raikkaan smoothien harjoituspaikasta riippuen joko sisätiloissa tai luonnossa.

Asiakkaan varustus: Osallistujilla on päällään säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva vaatetus. Osallistujilla on lisäksi mukana oma juomapullo.

Ruokailu: Kahvi, tee tai mehu ja kahvileipä tai smoothie

Vaativuustaso: Keskitasoinen. Edellytyksenä harjoitukseen osallistumiselle on riittävä peruskunto reilun tunnin kahvakuulaharjoitukseen sisällä tai ulkona.

Toimimme niin, että jokainen osallistuja voi toimia turvallisissa olosuhteissa omien voimavarojensa mukaan.

Soveltuu: Nuorille ja aikuisille.

Lisämaksusta: Asiakkaiden kuljetus, majoitus, rantasauna, savusauna, kylpypalju, illallinen, aamiainen. 

Majoitus: Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa majoitusta asiakkaan toiveiden mukaan.

Vakuutus ja turvallisuus: Osallistujalla on oma tai organisaation järjestämä vakuutus toiminnan ajaksi. Toiminnassa noudatetaan SPEKin suosituksia asiakkaan turvallisuuden takaamiseksi koko ohjelman ajan. Alkoholin käytössä on nollatoleranssi ohjelman aikana. 

Lisätietoja ja varaukset: info@taigavire.fi, puh. 044 573 0077/Terhi tai Yhteystiedot-sivulta

© 2019 designed by Taigavire