erämaaseikkailu

Erämaaseikkailu on noin puoli päivää kestävä toiminnallinen, elämyspedagogiikan toimintamalleihin perustuva ohjelmapalvelutapahtuma Syötteen alueella. Seikkailusta on parhaimmillaan hyötyä ryhmän yhteistoimintaan, ja se tukee osallistujien itsetuntoa onnistumisen kokemusten kautta. Ohjelman aikana osallistujat joutuvat ylittämään itsensä, oppivat uusia taitoja ja jokaisella on mahdollisuus henkilökohtaisten elämysten kokemiseen. Seikkailuun kuuluu myös luontoon, erätaitoihin ja kokemukselliseen oppimiseen liittyviä tehtäviä sekä rentoutumista luonnossa. Seikkailun reflektiossa käydään palautekeskustelu henkilökohtaisesti jokaisen osallistujan kanssa, pienissä ryhmissä ja koko porukalla.

Ohjelman tiedot: 

Ajankohta ja paikka: Ympäri vuoden, Syötteen alueella

 

Hinta: 2-5 henkilöä 120 €/hlö, 6-10 henkilöä 110 €/hlö. 11-20 henkilöä 100 €/hlö, yli 20 henkilöä 95 €/hlö. Hinnat sis. alv. 

Kesto: Noin 5 tuntia

Hinta sisältää: Elämyspedagogisen luonto-ohjelman yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti, mahdollisesti tarvittavan erikoisvarustuksen ja retkieväät maastossa tai sisätiloissa. 

 

Asiakkaan varustus: Osallistujilla on päällään säänmukainen ja aktiviteettiin soveltuva ulkoiluvaatetus sekä säähän sopivat kengät. Mukana taukoja ja ulkona tapahtuvaa ruokailua varten lämmin taukotakki sekä riittävästi vaihtovaatteita säästä riippuen. Osallistujilla on lisäksi mukana oma juomapullo. 

Ruokailu: Retkieväisiin sisältyy täytetty kinkku-, juusto- tai kasvispatonki, hedelmä ja mehu sekä kahvi tai tee. 

Majoitus: Järjestämme yhteistyökumppaniemme kanssa majoitusta asiakkaan toiveiden mukaan. 

Vaativuustaso: Keskitasoinen. Edellytyksenä retkeen osallistumiselle ovat riittävä peruskunto n. 3 tunnin aktiiviseen toimintaan vaihtelevassa luontoympäristössä. 

Toimimme niin, että jokainen osallistuja voi toimia turvallisissa olosuhteissa omien voimavarojensa mukaan. 

Soveltuu: Nuorille ja aikuisille. 

Lisämaksusta: Kuljetus, lounas avotulella valmistettuna, majoittuminen, rantasauna, savusauna, kylpypalju, illallinen, aamiainen. 

Vakuutus ja turvallisuus: Osallistujalla on oma tai organisaation järjestämä vakuutus toiminnan ajaksi. Toiminnassa noudatetaan SPEKin suosituksia asiakkaan turvallisuuden takaamiseksi koko ohjelman ajan. Alkoholin käytössä on nollatoleranssi ohjelman aikana. 

Lisätiedot ja varaukset: info@taigavire.fi, puh. 040 553 5469/Janne tai Yhteystiedot-sivulta

© 2019 designed by Taigavire